Kedvezmény kód igénylése

Lassan hét éve hogy megkezdtük szerviz tevékenységünket, több mint 10 000 projektort javítottunk meg, és még mindig kapunk ilyen és hasonló észrevételeket:

„Hol voltak eddig, miért nem hallotunk Önökről?” (miután a karbantartások elmaradása miatt selejtezni kellett egy projektor)

„Ha tudtuk volna, hogy léteznek, nem xy szervizbe küldjük a projektort” (miután kiderült hogy xy szerviz 122.000 Ft-os ajánlata helyett, 43.000 Ft-ért megjavítottunk a projektor)

„Ezt nekünk senki nem mondta el, miért 10 év után kell megtudni?” (miután kiderült, hogy miért nem tudták 10 éve az interaktív táblához az Epson EB-460 projektor trapézkorrekcióját beállítani)

„ Azért nem ártott volna, ha az elején valaki ezt elmagyarázza nekünk!” (miután megmutattuk hogyan néz ki belülről egy olyan projektor, amelyik évek óta nem volt kitisztítva)

Erre csak azt tudtam mondani, hogy pedig küldtünk hírlevelet, hirdettünk a Facebookon, írtunk többször is a Tankerületeknek, nyaranta jártuk az országot, és helyszíni karbantartásokat csináltunk. stb.

Sok dolgot megteszünk, de ezek szerint nem elegendőt. Ha van rá igény, de nem tudjuk elérni az iskolákat, megszólítani őket, akkor valamin változtatnunk kell.

Ezért most létrehoztuk az ajánló rendszerünket, ahol azoknak az állandó Partnereinknek kérjük a segítségét, akikkel évek óta együtt dolgozunk.

  • Ha úgy látja, nem csak hirdetjük, hogy szenvedélyesen szeretjük a munkánkat, hanem van mögötte szakmai tudás, tapasztalat, elhivatottság
  • Ha azt tapasztalja, hogy „az edu+ program anyagilag segíti az iskolákat” szlogen mögött valós tartalom van
  • Ha azt tapasztalja, hogy nem csak ígérjük, hogy – ingyenes a bevizsgálás, állapotfelmérés és a szállítás-,  hanem be is tartjuk
  • Ha azt tapasztalja, hogy bármikor megkeres minket projektorokkal kapcsolatos kérdésekkel legyen szó emailról vagy telefonról, mindig kielégítő választ kap
  • Ha nyugodt szívvel ajánlana más kollégáknak

 

AKKOR KÉRJÜK, SEGÍTSEN HOGY MINDENKIHEZ ELJUSSUNK, AKIKNEK SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGÜK!

Kérjük, adja meg az ajánlott iskolák elérhetőségeit

Támogatásáért cserében, elküldünk Önnek egy kedvezmény kódot, amellyel a következő tanévben használhatnak.

Kedvezmény kódról

A kedvezmény kódhoz úgy lehet hozzájutni, hogy az ajánlási oldalon megnevez 3 olyan iskolát, akik rendelkeznek projektorokkal. Természetesen csak akkor, ha tapasztalatai szerint jól végezzük a munkánkat, ha elégedett velünk, és nyugodt szívvel ajánl másoknak.

Az ajánlást követően megküldjük Önnek a kedvezmény kódot, amelyet a hibabejelentésnél beír, azonnal részesülni fog a kedvezményekből.

Mik ezek a kedvezmények?

Legelső, és legfontosabb információ: az edu+ program által nyújtott anyagi támogatások megmaradnak, úgy mint:

  • nem kérünk pénzt a bevizsgálásért, állapotfelmérésért, hibabeazonosításért
  • mi fizetjük a projektorok szállítási díját iskolából szervizbe, és onnan vissza
  • továbbra is ingyenesek a selejtezési szakvélemények

Ezeket a kedvezményeket akkor is megkapják, ha NEM töltik ki az ajánlást!

Azoknak, akik veszik a fáradságot, és segítenek nekünk, az alábbi támogatást tudjuk nyújtani:

Állandó kedvezmények: A teljes 2020-21-es tanévben, minden projektor javítást követően küldeni fogunk egy 10.000 Ft-os utalványt, amelyet beszámítunk a következő lámpacserénél, vagy javításnál (Figyelem! Az akció NEM vonatkozik az ultrahangos tisztításra és karbantartásra)

Időszakos kedvezmények: Minden hónapban más-más akciót szervezünk. Lesz lámpavásár, ballast tápegység hónap, lesz 2=3 akció, év végén kedvezményes készülékvásárlási akció, garancia kiterjesztés, csomagakciók, amit csak ki tudunk találni, vagy amit Önök szeretnének!

Nyári karbantartás: A jövő nyáron is lesz országjáró nagy karbantartási akció. Kedvezmény kóddal rendelkező Partnereink prioritást élveznek, nem fordulhat elő, hogy „nem fér bele a nyárba” vagy „megtelt a létszám”. Van egy kapacitás határ, de ha rendelkezik kóddal, Önökre ez nem vonatkozik.